fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kun Jaala meni kiinni
ArtikkelitUutiset

Kun Jaala meni kiinni

Hallitus päätti keskiviikkona liikkumisrajoituksista Uudellamaalla. Liikkuminen on hiljentynyt myös Jaalassa ja yleisöä palvelevat liikkeet ovat tyhjentyneet asiakkaista – ehkä kauppaa ja apteekkia lukuunottamatta.

Mökeillä Jaalassa on kuitenkin ollut tavanomaista vilkkaampaa. Nyt mökeille tulleet joutuvat siellä myös olemaan kolmisen viikkoa eli 27.3.-19.4. välisen ajan mikäli eduskunta hyväksyy hallituksen esityksen. KORJAUS 26.3.20: koti- tai asuinpaikkakunnalleen saisi hallituksen mukaan palata.

Pääministeri Sanna Marin tiedotustilaisuudessa 25.3.2020
Terveysasema on suljettu. Vieläkö mahtaa avautua?

Ilmaista näkyvyyttä Jaalalaisen verkkolehdessä uusille palveluille

Oheiset kuvat kertovat karua kieltään. Aukioloaikoja on lyhennetty ja palveluja supistettu. Osalla yrittäjistä ja työntekijöistä työ jatkuu. Osa miettii, mitä voisi keksiä ettei yritystä tarvitse lopettaa, kun asiakkaat katoavat.

Jos kampaamosta loppuvat asiakkaat, myös Postin ja Matkahuollon palvelut lakkaavat Jaalasta.
Seisova lounaspöytä jouduttiin jo lopettamaan, pian pitää sulkea ovet kokonaan.

Kotiseutulehti Jaalalainen on päättänyt tulla vastaan, jos yrittäjät keksivät uusia palvelumuotoja asiakkailleen. Jaalalainen antaa verkkolehdessä yhden viikon ajan maksutonta ilmoitustilaa uudesta palvelusta. Kannatta siis seurata sivua jaalalainen.fi/ostapienelta. Sitä pääsee seuraamaan vaikka ei olisikaan verkkolehden tilaaja.

Myös kirkko on kiinni eikä jumalanpalveluksia järjestetä. 29.3. lähetetään kuitenkin gospelkirkko youtube-kanavalla.

One thought on “Kun Jaala meni kiinni

  1. Kirsi Mäntynen

    Kyllä hallitus kehoittaa kaikkia mökillä olevia ihmisiä palaamaan kotiin omille paikkakunnilleen jotta täällä olevat hoitopaikat riittävät täällä asuville.

Comments are closed.