fbpx
Etusivu > Artikkelit > Joukkoliikenteen poikkeusajan järjestelyt jatkuvat
ArtikkelitUutiset

Joukkoliikenteen poikkeusajan järjestelyt jatkuvat

Koronavirustilanteen aiheuttamat poikkeusjärjestelyt joukkoliikenteessä jatkuvat myös pääsiäisen jälkeen. Koulupäivävuoroja ei liikennöidä toistaiseksi. Ajankohtaiset tiedot löydät aina osoitteesta kouvolanbussit.fi. Koulupäivävuorojen liikennöinti lakkautettiin 23.3. alkaen toistaiseksi koronaviruksen aiheuttamien toimenpiteiden vuoksi. Koulupäivävuorojen lakkautus perustuu koulujen ja oppilaitosten etäopetukseen 18.3.-13.5. Koulupäivävuorojen lakkautus voi jatkua myös 13.5. jälkeen, mikäli koulut eivät vielä 13.5. jälkeen palaa lähiopetukseen. Koulupäivävuoroja palautetaan liikenteeseen, mikäli...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.