fbpx
Etusivu > Artikkelit > Retkisatama uusitaan Hiidensaaressa – taukopaikka remontissa toukokuun puoliväliin
ArtikkelitKimolan kanavaUutiset

Retkisatama uusitaan Hiidensaaressa – taukopaikka remontissa toukokuun puoliväliin

Pyhäjärvellä Hiidensaaren rannassa möyrii kaivuri rakentaen uutta perustusta retkisataman laiturille. Retkeilijöitä pyydetään välttämään taukopaikkaa toukokuun puoliväliin saakka. - Retkisatamaa rakennetaan uusi laituri ja taukokatos/liiteri sekä kaksi kompostoivaa wc:tä, Kymenlaakson virkistysalueyhdistyksen toiminnanjohtaja Jukka Kinnunen kertoo.   Laituri ulottuu entistä pitemmälle Pyhäjärvelle, jotta myös risteilyalukset voivat rantautua. Taukopaikka on paitsi veneillä saapuvien, myös Hiidenvuorella retkeilevien käytössä. Taukopaikalla...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.