fbpx
Etusivu > Artikkelit > Isojen jätteiden noutopalvelu maksullisena
Artikkelit

Isojen jätteiden noutopalvelu maksullisena

Kymenlaakson Jäte Oy järjestää 4.5.2020 alkaen maksullista isojen jätteiden noutopalvelua Kouvolan ja Iitin taajama-alueiden kotitalouksille. Noutopalvelu koskee sellaisia jäte-esineitä, jotka saadaan kannettua miesvoimin. Tällaisia ovat esimerkiksi huonekalut ja kodinkoneet.

Palvelu järjestetään yhteistyössä Parik-säätiön kanssa. Parik vastaanottaa tilaukset, noutaa jätteet ja toimittaa ne Kymenlaakson Jäte Oy:lle käsiteltäväksi.

Noutopalveluun ei oteta loppujätettä, vaarallista jätettä, puutarhajätettä, pakkaamatonta remonttijätettä eikä muuta noutopalveluun sopimatonta jätettä.

Kymenlaakson Jäte Oy järjestää palvelun saamansa asukaspalautteen perusteella. Niiden asukkaiden, joilla ei ole autoa käytettävissä, on ollut hankalaa toimittaa jäteasemille siellä vastaanotettavia jätteitä, kuten kodinkoneita ja huonekaluja. Maksullinen noutopalvelu vastaa tähän tarpeeseen.