fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jaala tänään ilmestyi vapuksi
Artikkelit

Jaala tänään ilmestyi vapuksi

Jaalan Yrittäjien vuotuinen julkaisu Jaala tänään ilmestyi jo 36. kerran. Lehti saatiin vapuksi ja se jaettiin Jaalan talouksiin sekä postitettiin vapaa-ajan asukkaille kotiosoitteisiin. Lehdestä löytyvät kattavasti jaalalaisten yrittäjien tarjoamat palvelut.

- Postitus ei koskaan tavoita kaikkia vapaa-ajan asukkaita kotiosoitteeseen, sillä osoitteisto ei pysy ajan tasalla koska mökeillä on vaihtuvuutta, Jaalan Yrittäjien puheenjohtaja Veijo Tervonen toteaa. Hän muistuttaa, että pandemiatilanteen vuoksi tapahtumakalenterissa ilmoitettuihin tilaisuuksiin pitää suhtautua varauksella ja seurata kyläyhdistysten nettisivuilta sekä Jaalalaisen sähköisestä tapahtumakalenterista, mitä tapahtumista voidaan lopulta toteuttaa.

Lehti on postitettu suoraan kirjapainosta. Jaala tänään -lehteä on saatavilla jaalalaisista yrityksistä kuten kaupoista ja kahviloista pitkin vuotta. Jos lehti ei ole tullut kotiin, sen saa napattua mukaan vaikka mökkireissulla.

Osoitteistoa täydennetään ja osoitteenmuutokset voi ilmoittaa sähköpostilla [email protected]. Lehden näköispainos löytyy sivustolta jaalatanaan.fi, jossa on esitelty jaalalaisia palveluita ja yrityksiä.