fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jaalan kotiseutusäätiö, JEV ja Kymin säätiö myöntävät 75 000 euroa diakoniatyölle
Artikkelit

Jaalan kotiseutusäätiö, JEV ja Kymin säätiö myöntävät 75 000 euroa diakoniatyölle

Säätiöt myöntävät yhteensä 75.000 euroa tukea seurakuntien diakoniatyön kautta eteenpäin jaettavaksi apua tarvitseville alueillaan. Jaalan kotiseutusäätiö tukee Jaalan alueen diakoniatyötä. Jaalan, Elimäen ja Valkealan kehittämissäätiö tukee Elimäen, Jaalan ja Valkealan alueiden diakoniatyötä. Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö tukee Kuusankosken alueen diakoniatyötä. Seurakuntien diakoniatyössä autetaan mm. lapsiperheitä, yksinhuoltajia, työikäisiä, pitkäaikais-työttömiä, yksinäisiä sekä köyhiä eläkeläisiä. Autetaan niitä mihin muu...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.