fbpx
Etusivu > Artikkelit > Verla-Repovesi-linjan aikatauluihin muutoksia – Kesän bussiaikataulut voimassa 1.6.-10.8.
Artikkelit

Verla-Repovesi-linjan aikatauluihin muutoksia – Kesän bussiaikataulut voimassa 1.6.-10.8.

Joukkoliikenne siirtyy kesäaikatauluihin maanantaina 1.6. Kouvolassa. Talvikauteen verrattuna on aikataulumuutoksia, joten tarkista kulkuyhteytesi tilanne ennen pysäkille lähtöä. Kesän aikataulut löydät osoitteesta kouvola.fi/bussiaikataulut ja reittioppaasta kouvola.digitransit.fi, kun valitset haun päivämäärän kesän aikataulukaudelta. Painettu aikatauluvihko on saatavissa bussimatkatoimistosta, paikallisliikenteen busseista ja kirjastoista. Huomioi, että poikkeustila on yhä voimassa, joten suosi sähköisiä aikataululähteitä tai ota vihko mukaasi bussista...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.