fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kimolan kanavan ympäristöön esitetään lisärahaa – kilpailutukset siirtyivät syksyyn myös kioski/kahvilan osalta
ArtikkelitKimolan kanava

Kimolan kanavan ympäristöön esitetään lisärahaa – kilpailutukset siirtyivät syksyyn myös kioski/kahvilan osalta

Kimolan kanavan rakennustyöt jatkuvat vielä vuonna 2020. Hankkeelle esitetään määrärahaa 70 000 euroa ja tuloarvioita (Iitin ja Heinolan kuntaosuudet) 172 000 euroa. Nettovaikutus talousarvion investointiosaan on -102 000 euroa. Kustannusmuutoksella ei ole vaikutusta hankkeen kokonaiskustannusarvioon. Kimolan kanavan ympäristöön ja sen oheispalveluihin esitetään myös lisärahaa. Lautakunnalle esitetään muutosta mm. Hirvelän ja Virtakiven satamiin kohdistuviin ELY-tukiin. Myös...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.