fbpx
Etusivu > Artikkelit > Koronan vuoksi talousahdinkoon joutuneille tukea diakoniatyön kautta
Artikkelit

Koronan vuoksi talousahdinkoon joutuneille tukea diakoniatyön kautta

Erja Ylikoski kehottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä, jos koronapandemia on aiheuttanut taloudellisia vaikeuksia. Diakonissa rentoutuu muu muassa luonnossa seuraamalla lintuja. Tässä ollaan Jaalanlahden lintutornissa.

 

Jaalan kotiseutusäätiön ja JEV-säätiön kautta on saatu vastaanottaa lahjoitukset, jotka kohdistetaan koronaepidemian vuoksi taloudelliseen ahdinkoon joutuneille jaalalaisille perheille ja yksittäisille henkilöille.

- Koronatilanteen tuoma taloudellinen ahdinko näkyy jo nyt yhteiskunnassamme ja etenkin pidemmällä aikavälillä. Työttömyys, lomautukset ja muut muuttuneet olosuhteet elämässä heikentävät ihmisten taloudellista tilannetta ja lisäävät avun tarvetta, Jaalassa kappeliseurakunnan diakoniatyöstä vastaava Erja Ylikoski toteaa.

Hän kehottaakin koronaepidemian vuoksi taloudellisiin ongelmiin joutuneita ottamaan rohkeasti häneen yhteyttä ja tarttumaan tähän avunsaamisen mahdollisuuteen.

- Käydään yhdessä läpi taloustilannetta ja pyritään löytämään siihen ratkaisuja, Ylikoski sanoo.

Yhteystiedot Erja Ylikoskelle: [email protected] puh. 040 5381081