fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kouvola avaa liikunpaikkoja kesäkuun alussa – Jaalan palloiluhalli kuitenkin vasta elokuussa, kuntosalit suljettuina edelleen
Artikkelit

Kouvola avaa liikunpaikkoja kesäkuun alussa – Jaalan palloiluhalli kuitenkin vasta elokuussa, kuntosalit suljettuina edelleen

Kouvolan sisäliikuntapaikat avataan poikkeusaukioloja huomioiden 1.6.2020 jälkeen, käyttäjien toivotaan toimivan vastuullisesti ja noudattavan voimassa olevia ohjeistuksia etäisyyksistä ja hygieniasta. Ulkoliikuntapaikkojen yhteydessä olevat WC-, huolto-, pukuhuone- ja muut sisätilojen ovet avataan 1.6.2020 alkaen. Kokoontumisrajoitukset eivät koske uimahallien ja muiden liikuntatilojen tavanomaista toimintaa, kunhan riittävästä hygieniasta ja turvaväleistä huolehditaan. Esimerkiksi säännöllisesti järjestettävät, ohjatut vesijumppa- ja muut ryhmäliikuntatunnit...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.