fbpx
Etusivu > Artikkelit > Rantarakennuspaikkoja esitetään siirrettäväksi Valkealasta Jaalaan – kaavaluonnos nähtäville alkusyksystä
Artikkelit

Rantarakennuspaikkoja esitetään siirrettäväksi Valkealasta Jaalaan – kaavaluonnos nähtäville alkusyksystä

Rantarakennuspaikkoja suunnitellaan siirrettäväksi Valkealasta Jaalaan. Vekaranjärvi-Pesäntäjärvi rantaosayleiskaavan luonnos etenee. Valkealan kunnanvaltuuston aikoinaan tekemä päätös kumoutui hallinto-oikeudessa valituksenalaisilta osin epäselvien melumääräysten ja melualueelle sijoitetun uuden rakennusoikeuden johdosta. Metsähallituksella on Jaalassa maa-alueita mm. Siikavassa ja Nisuksen pohjoispuolella sekä Pyhäjärven Salonsaaressa, jonne rakennusoikeutta on mahdollista siirtää. Tavoitteena on saada alueen maankäytöksi ratkaisu, jossa otetaan huomioon Puolustusvoimien toiminta ja sen...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.