fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kimolan kanava avautuu heinäkuun lopulla – Veneilyopas 3 kanavaa julkaistaan ensi viikolla
ArtikkelitKimolan kanava

Kimolan kanava avautuu heinäkuun lopulla – Veneilyopas 3 kanavaa julkaistaan ensi viikolla

Kanavan oli alkuperäisen aikataulun mukaan tarkoitus avautua tämän vuoden kesäkuun alussa. Nyt arvio kanavan avaamisen ajankohdasta on siirtynyt heinäkuun loppuun. Lopullinen päivämäärä varmistuu aikaisintaan viikkoa ennen avaamista. Kimolan kanavahankkeessa Konniveden ja Pyhäjärven välinen Kimolan uittokanava muutetaan veneilykäyttöön ja kanavan ylittävät sillat uusitaan. Rakentamisen loppuvaiheessa on sulkurakenteissa todettu teknisiä haasteita, joiden korjaustyöt viivästyttävät kanavan avaamista edelleen....
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.