fbpx
Etusivu > Artikkelit > Musiikkia, tanssia ja jamit Jaalan Liikasenmäellä – ota oma soitin mukaan
Artikkelit

Musiikkia, tanssia ja jamit Jaalan Liikasenmäellä – ota oma soitin mukaan

Jaalan Liikasenmäellä vietetään rentoa iltaa perjantaina 10.7. klo 18-21. Hyvän meiningin takaavat takuuvarmasti jalan alle menevä konsertti, koukuttava tanssiliikunta ja rehelliset pelimannijamit. Tätä on karanteeniaikana toivottu! Turvavälien pitäminen on mahdollista. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Illan ohjelma koostuu konsertista, FolkJam- tanssista sekä jameista.

Elias Frigård (saksofonit) & Veera Kuisma (viulu) esittävät tarttuvia melodioita, pysäyttäviä kokaisuuksia ja leikittelevää yhteissoittoa. Saksofonisti Elias Frigård & viuisti Veera Kuisma sekoittavat pohjoismaista perinnettä ja omia sävellyksiä.

Tanssipedagogi Bela Gazdag vetää FolkJam -tanssit Liikasenmäellä.

FolkJam tekee liikkumisesta hauskaa. Sen parissa pääsee kokemaan tanssin yhteisöllisyytä ja iloa, mutta mitään aiempaa tanssikokemusta ei vaadita. Kotimaiseen tanssiin pohjautuva liikuntamuoto on tarkoitettu kaikille ikään ja tanssitaitoon katsomatta. FolkJam juhlii yhteisöllisyyttä, mutta fyysistä kontaktia pariin ei tarvita. Ohjaajana tanssipedagogi Bela Gazdag.

Illalla ohjelman jälkeen järjestetään kaikille avoimet jamit. Ota siis soittimesi matkaan mukaan! Jamitellaan rennosti yhdessä pelimannibiisien aatelistoa. Mukaan pääsee matalalla kynnyksellä, vaikka biisit olisivatkin entuudestaan vieraita.
(Kuuma vinkki sanoo, että ainakin Konsta Jylhän parhaita saattaa jokunen pelimanni tarjota illan soittolistalle.)

Tapahtuman järjestä Jaalan Musiikki-ja Monitaideyhdistys ry yhteistyössä Lions Club Jaalan kanssa. Tapahtumaa tukee Leader Pohjos-Kymen Kasvu ja Jaalan kotiseutusäätiö.
Mukana jameissa myös Vuohijärvi Soi 2020.