fbpx
Etusivu > Artikkelit > Markkinat, kanavatanssit ja sadonkorjuujuhla loppukesän tapahtumia Jaalassa
Artikkelit

Markkinat, kanavatanssit ja sadonkorjuujuhla loppukesän tapahtumia Jaalassa

Koronapandemia aiheutti kylätapahtumien kadon tänä kesänä. Tilanteen helpottaessa on joitakin tapahtumia alettu suunnitella loppukesälle. Turvaväleistä ja hygieniasta on syytä silti pitää huolta, siitä muistuttavat myös tapahtumien järjestäjät.

Perinteiset Jaalan markkinat pidetään omalla paikallaan elokuun alussa, lauantaina 1.8. Lions Club Jaalan järjestämillä markkinoilla on koronan vuoksi tehty joitakin muutoksia. Kahvio sijoitetaan ulos telttaan eli Liikasenmäen päärakennuksessa ei kahviota tällä kertaa ole.

Markkinoiden kanssa samaan aikaan VPK järjestää paloasemalla sammutuspäivän. Esillä on palokunnnan kalustoa ja paikalla voi seurata alkusammutusharjoituksia.

Jaalan Yrittäjät järjestää Kimolan kanavatanssit samassa paikassa missä piti olla myös kesäkauden avaus eli Syvänojan navetalla Kimolassa. Tapahtumasta on tarkoitus tulla rento koko perheen illanvietto ja kesäkauden päättäjäiset ravintolapäivä-teemalla. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua tapahtumaan myymään valmistamiaan ruokatuotteita. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua jo nyt sähköpostilla [email protected]

Tapahtuma huipentuu kanavatansseihin, joita tahdittaa Semi Medium-kvartetti, jossa soittaa myös jaalalainen Harri Suikkanen. Ajankohta on elokuun viimeinen lauantai, 29.8. klo 18-01.

Yksityiskohtainen ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta ainakin Yrittäjien ja Kesäneuvoston välinen haasteottelu nähdään. Jokunen sana kuullaan myös Kimolan kanavasta.

Syyskuun 5. päivänä Huhdasjärven kylätalolla järjestetään sadonkorjuujuhla. Kylätalo on ollut tämän kesän kiinni eikä kyläjuhlia järjestetä. Syksyn toiminnasta ilmoitetaan myöhemmin.

One thought on “Markkinat, kanavatanssit ja sadonkorjuujuhla loppukesän tapahtumia Jaalassa

  1. Raimo Kirmanen

    Hyvä tietää, kiitos

Comments are closed.