fbpx
Etusivu > Artikkelit > Tuhoisa navettapalo Jaalassa – kymmenkunta eläintä menehtyi, osa tavoittamatta vielä iltapäivällä – vapaaehtoisia runsaasti auttamassa
Artikkelit

Tuhoisa navettapalo Jaalassa – kymmenkunta eläintä menehtyi, osa tavoittamatta vielä iltapäivällä – vapaaehtoisia runsaasti auttamassa

Jaalassa Aurantolantiellä paloi lähes 150 eläimen navetta varhain torstaiaamuna. Noin kymmenen eläintä menetettiin palossa. Tilalla oli nauta- ja lypsykarjaa 147 eläimen verran. Myös kaksi kania lienee menehtynyt palossa. Henkilövahinkoja ei tullut. Paikalla oli 10 pelastuslaitoksen yksikköä. Sosiaalipäivystys hälytti paikalle myös Vapaaehtoisen pelastuspalvelun, jonka kautta paikalle saapui ensihuoltotehtäviin 12 henkilöä avustamaan karjan käsittelyssä. Lehmien lypsyyn saatiin...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.