fbpx
Etusivu > Artikkelit > Vihdoinkin! Kimolan kanava avautuu veneilijöiden käyttöön maanantaina 3.8. kello 10
ArtikkelitKimolan kanava

Vihdoinkin! Kimolan kanava avautuu veneilijöiden käyttöön maanantaina 3.8. kello 10

Kimolan kanavahankkeessa Konniveden ja Iitin Pyhäjärven välinen Kimolan kanava muutettiin veneilykäyttöön sopivaksi. Noin 5,5 kilometriä pitkä kanava aukeaa veneilijöiden käyttöön maanantaina 3. elokuuta muodostaen uuden vesireitin Päijänteeltä Kouvolaan. Väyläviraston, Kouvolan, Iitin ja Heinolan yhteishankkeessa Kimolan entinen puunuittokanava kunnostettiin vesiliikenteen käyttöön. Kanavan muutostyöt aloitettiin vuonna 2018. Uusi kanava avautuu vesiliikenteen käyttöön maanantaina 3. elokuuta klo 10....
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.