fbpx
Etusivu > Artikkelit > Ensin kahville Vuolenkoskelle, viikonloppuna Päijänteelle – Kimola siirtyi sulkukanavan aikaan
ArtikkelitKimolan kanava

Ensin kahville Vuolenkoskelle, viikonloppuna Päijänteelle – Kimola siirtyi sulkukanavan aikaan

Mika Lyytikäinen (vas.), Pia Henner, Elina Puranen, Salla Taskinen, Jussi Taskinen ja Paula Taskinen olivat ensimmäisessä sulutuksessa menossa Pyhäjärveltä Vuolenkoskelle. Satamäärin yleisöä seurasi Kimolan kanavan avautumista maanantaina 3. elokuuta. Historiallinen hetki kiinnosti veneilijöitä niin, että osa oli tullut jo edellisiltana veneellään odotuslaituriin odottamaan sulun avautumista. Ensimmäisenä sulkuun pääsivät Vuolenkosken suunnasta tulleet veneet. Kuusankoskelaiset Taskisen ja...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.