fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jaalassa puuhataan kannanottoa palvelukeskuksen lakkauttamista vastaan
Artikkelit

Jaalassa puuhataan kannanottoa palvelukeskuksen lakkauttamista vastaan

Jaalassa kokoonnutaan tiistaina 27.10.2020 kello 18 keskustelemaan ja kokoamaan kannanottoa palvelukeskuksen lakkauttamista vastaan. Paikalle on kutsuttu kyläläisiä, yhdistyksiä ja muita aktiivisia toimijoita. Tilaisuus on tarkoitus järjestää Liikasenmäellä, mutta paikka saattaa vielä muuttua riippuen osallistujien määrästä.

Koronan vuoksi ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä sunnuntaihin 25.10.2020 mennessä Karoliina Suikkaselle [email protected] p. 050-364 5754.

Toistaiseksi esiin tulleita vaihtoehtoja ovat kuntalaisaloite tai adressi.

Aikataulu toimenpiteen totetutamiselle on tiukka, sillä lakkauttamisehdotus etenee päätösvaiheeseen nopeasti. Kymsoten valtuusto hyväksyy ensi vuoden talousarvion jo 27.11.2020 ja talousarvioon sisältyy myös Jaalan palvelukeskuksen toiminta.

 

7 thoughts on “Jaalassa puuhataan kannanottoa palvelukeskuksen lakkauttamista vastaan

 1. Sirpa Varjola

  Nimeni saa lisätä. Ei voi olla mahdollista, että hoivapaikkoja vähennetään.

 2. Kerromme Jaalalaisessa tiistain keskustelutilaisuun jälkeen miten asia etenee, myös mahdollisista adresseista. Mikäli ei pääse Jaalaan kirjoittamaan nimeään, lienee helpointa, että myös nettiin tulee adressi, johon voi sitten osallistua.

 3. Minna Lahtinen

  Minun nimeni myös listaan, kiitos, koska en pääse paikalle. Jaalalaisella on oltava mahdollisuus olla Jaalassa vanhuusvuotensakin, lähellä kotimaisemia, sukua ja ystäviä. Jos Jaalasta lähtee palvelukeskus, mitä seuraavaksi???

 4. Aliina puustinen

  Minun nimeni saa lisätä myös adressiin vaikka paikalle en pääse. On tärkeää että tämä säilyy Jaalassa, eikä vanhuksia tarvitse siirtää minnekkään.

 5. Eila Alt

  Nimeni saa lisätä nimilis
  taan. Miksi revitään ihmiset omista tutuista ympäristöistään. Vanhuksille on tärkeää varsinkin muistisairaille tùttu ja turvallinen ympäristö ja henkilöt elintärkeitä. Kymsotelle. Ajatelkaa vanhuksia. JA lopettaa se oman eduntavoiitele

 6. Mervi Marttila

  Haluan osallistua adressiin, en pääse paikalle tuolloin, mutta nimeni saa mielellään lisätä mikäli se käytännössä on mahdollista. Oma äiti on Jaalassa ja toivoisin hänen saavan siellä ollakin, ettei heitä alettaisi sieltä siirtelemään ties minne, varmaan kaikki ripoteltaisiin eri paikkoihin, joka näille muistisairaille huono asia, että kaikki tuttu ja turvallinen riistetään ympäriltä.

  • Sari Laatunen

   Minun nimeni, saa myös lisätä adressiin. Oma isäni ja sukulaisia asuu yhä Jaalassa, missä ovat asuneet koko ikänsä. He haluavat asua Jaalassa, siinäkin vaiheessa, kun eivät enää pysty asumaan omassa kodissaan.
   Palvelukeskus tulee säilyttää Jaalassa!!!

Comments are closed.