fbpx
Etusivu > Artikkelit > Periksi ei anneta: Jaalassa kerätään adressi palvelukeskuksen puolesta ja varaudutaan myös valittamaan päätöksistä
Artikkelit

Periksi ei anneta: Jaalassa kerätään adressi palvelukeskuksen puolesta ja varaudutaan myös valittamaan päätöksistä

Keskustelutilaisuudessa oikealta Miia Witting, Karoliina Suikkanen ja Pirjo Matikainen. - Kaupungin ehdotusta (palvelukeskuksen lopettamisesta) ei pidä ihan purematta niellä. Pitää yrittää edes oma näkemys sanoa. On niin paljon asioita, miksi palvelukeskusta ei pitäisi lakkauttaa, mitä se vaikuttaa tälle kylälle ihan vauvasta vaariin. Niin ajattelin että kerätään porukka ja toimenpide aikaiseksi että palvelukeskusta ei lakkauteta, keskustelutilaisuuden...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.