fbpx
Etusivu > Artikkelit > Vuoden yrittäjät palkittiin ja yrittäjäristit jaettiin Jaalassa – jääkö perinteinen kesänavaus historiaan?
Artikkelit

Vuoden yrittäjät palkittiin ja yrittäjäristit jaettiin Jaalassa – jääkö perinteinen kesänavaus historiaan?

Jaalan Yrittäjät ry järjesti yrittäjäjuhlan vallitsevasta tilanteesta huolimatta, käsihygieniaa ja turvavälejä korostaen. Maakunnan pienin yrittäjäyhdistys juhli reilun 30 henkilön voimin. Juhlassa paljastettiin Vuoden yrittäjän valinta, joka tänä vuonna kohdistui Pusan Bakariin. Vuoden nuorena yrittäjänä palkittiin Atte Kohtaniemi, Sisu-Energia Oy. Hopeisen yrittäjäristin 10 vuoden yrittäjätoiminnasta saivat Tiina ja Timo Aaltonen ja Paula Niskala. Kultainen yrittäjäristi 20...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.