fbpx
Etusivu > Artikkelit > Aikalisä: Kaupunki ja Kymsote neuvottelevat Jaalan palvelukeskuksen kohtalosta
Artikkelit

Aikalisä: Kaupunki ja Kymsote neuvottelevat Jaalan palvelukeskuksen kohtalosta

Tutustumiskierroksella Jaalan palvelukeskuksessa opasti kiinteistönhoitaja Harri Tuominen (oik.). Hänen vieressään hyvinvointijohtaja Arja Kumpu ja vasemmalla kaupunginjohtaja Marita Toikka.   Jaalassa palvelukeskuksen puolesta noussut kansanliike saavutti ensimmäisen tuloksen: torstaina 12.11. kaupunki ja Kymsote neuvottelevat palvelukeskuksen tulevaisuudesta. Kaupunginjohtaja ja hyvinvointijohtaja vierailivat palvelukeskuksessa tiistaina. Viime perjantaina Kymsoten hallitus käsitteli tulevan vuoden talousarviota ja sen yhteydessä oli esillä myös...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.