fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jaalan Yrittäjiltä kannanotto palvelukeskukseen – uusi aluejohtaja aloittaa Kymessä
Artikkelit

Jaalan Yrittäjiltä kannanotto palvelukeskukseen – uusi aluejohtaja aloittaa Kymessä

Jaalan Yrittäjät ry on lähettänyt oman lausuntonsa Jaalan palvelukeskuksen lopettamisuhkaan liittyen. Lausunnossa kiinnitetään huomiota yritysvaikutuksiin mahdollisessa sulkemistilanteessa. Yrittäjien aluejärjestössä Kymen Yrittäjissä aloittaa uusi aluejohtaja Kari Jääskeläinen 15. marraskuuta. Jaalan Yrittäjien lausunto: "Jaalan palvelukeskuksen lakkautussuunnitelmat tulivat yllätyksenä seudun yrittäjille, kuten kaikille muillekin. Yli 20 henkilön työpaikan sulkeminen vaikuttaa negatiivisesti myös jaalalaiseen yrityselämään. Toivomme, että vastaavanlaisissa tapauksissa niin...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.