fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kymsote ja Kouvolan kaupunki suunnittelevat monimuotoista hyvinvointiasemaa Jaalaan – tehostetun palveluasumisen paikat lakkautetaan 2021
Artikkelit

Kymsote ja Kouvolan kaupunki suunnittelevat monimuotoista hyvinvointiasemaa Jaalaan – tehostetun palveluasumisen paikat lakkautetaan 2021

Kaupunginjohtaja Marita Toikka ja hyvinvointijohtaja Arja Kumpu vierailivat palvelukeskuksessa 10.11.2020.   'Kouvolan kaupunki ja Kymsote ovat alustavasti suunnitelleet monimuotoisen hyvinvointiaseman muodostamisesta Jaalan palvelukeskuksen hyväkuntoiseen osaan. Toimintamallin tarkempi suunnittelu on tarkoitus aloittaa heti tarvittavien päätösten selvittyä. Suunnitelman pitäisi valmistua alkuvuodesta 2021. Kymsoten osalta uusi toimintamalli sisältyy vuoden 2021 talousarvioon, jota yhtymävaltuusto käsittelee perjantaina 27.11. Monimuotoisella hyvinvointiasemalla...