fbpx
Etusivu > Artikkelit > Aluetoimikunta listasi Jaalan ja Kuusankosken maksuttomat palvelut
Artikkelit

Aluetoimikunta listasi Jaalan ja Kuusankosken maksuttomat palvelut

Kuusankosken ja Jaalan alueiden maksuttomissa palveluissa on tietoa esimerkiksi luontopoluista, liikunta-, nuoriso- ja kirjastopalveluista, kalastuksesta, Kouvola-kaveritoiminnasta, Kymsoten, seurakunnan ja yhdistysten toiminnasta, joukkoliikenteestä sekä kansalaisopiston ja kesäyliopiston opinnoista.

- Kuusankoski-Jaalan aluetoimikunnalta kysytään usein, mitä voi harrastaa ja minne mennä ilman, että aina tarvitsee maksaa jotain. Siksi aloimme kerätä listaa alueemme maksuttomista harrastuksista, palveluista ja tapahtumista. Tällaista listausta ei ole ennen tehty, eikä se ole täydellinen. Täydennämme listaa aina, kun saamme tietoa uusista mahdollisuuksista, tai kun meihin otetaan yhteyttä, kertoo Kuusankoski-Jaala aluetoimikunnan jäsen Ulla Maija Bergman.

Tiedot maksuttomista palveluista Kuusankosken ja Jaalan alueilla löytyvät Kouvolan kaupungin nettisivuilta (www.kouvola.fi/maksuttomatpalvelut). Paperiesitteitä jaetaan ensin kirjastoihin, terveyskeskuksiin ja Kuusankoskitalolle. Tarpeen mukaan jakelupaikkoja lisätään.