fbpx
Etusivu > Artikkelit > Mikä on tärkeää uimahallin sijainnissa? – Vastaa kyselyyn
ArtikkelitUutiset

Mikä on tärkeää uimahallin sijainnissa? – Vastaa kyselyyn

Mitkä ovat yleisimmin käyttämäsi kulkuvälineet, kun käyt uimahallissa? Kuinka tärkeää on, että uimahallin lähellä on erilaisia palveluita? Kouvolan uuden uimahallin suunnittelu on alkanut sijaintia kartoittavalla asukaskyselyllä. Tuloksia hyödynnetään uimahallin jatkosuunnittelussa.

Kouvolan kaupunki kartoittaa kuntalaisten liikkumistapoja uimahalliin sekä toiveita palveluista, jotka olisivat uimahallin lähellä. Kyselytulokset antavat tietoa uimahallin sijoittamista varten ja palvelevat siten uimahallin jatkosuunnittelua.

Viiden kysymyksen lyhyeen kyselyyn voi vastata kaupungin verkkosivulla www.kouvola.fi/kyselyt. Kaikille avoin kysely on auki 12.-31.1.2021.

Myöhemmin keväällä tehdään uimahallin tarveselvitys, jossa kartoitetaan eri käyttäjäryhmien toiveita ja tarpeita uuden uimahallin palveluista.