fbpx
Etusivu > Artikkelit > Virtakiven vierasvenesatamaan tulossa toinen laituri ja polttoaineen jakelupiste
ArtikkelitUutiset

Virtakiven vierasvenesatamaan tulossa toinen laituri ja polttoaineen jakelupiste

Virtakiven kaavamuutoksesta päätetään Kouvolan teknisessä lautakunnassa 26.1.2021. Muutos mahdollistaa mm. polttoaineen jakelupisteen rakentamisen vierasvenesatamaan. Kaavahankkeen tavoitteena on mahdollistaa Kymijoen veneilypalveluiden parantamisen siten, että Virtakiven vierasvenesataman alueelle olisi mahdollista sijoittaa toinen kylkikiinnityspaikkoja sisältävä laituri ja vesiliikennettä palveleva polttoaineenjakeluasema. Asemakaavassa myös tarkennetaan Kymijoen ja venesatama-alueen kaavallinen rajaus vastaamaan toteutunutta tilannetta ja sataman vuokrasopimusaluetta. Kaavamuutosalueen keskeisimmän osan muodostaa...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.