fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kaupungilta lisämääräraha ulkoliikunnan edistämiseksi – Yhdistyksille jaetaan avustusta luistelualueiden ja hiihtolatujen ylläpitämiseksi
ArtikkelitUutiset

Kaupungilta lisämääräraha ulkoliikunnan edistämiseksi – Yhdistyksille jaetaan avustusta luistelualueiden ja hiihtolatujen ylläpitämiseksi

Koronasta johtuen Kouvolan kaupunki osoittaa lisämäärärahan kylien ja asuinalueiden ulkoliikunnan edistämiseksi. Kouvolan kaupungin liikuntapalveluilta voi hakea kunnossapitotukea kyläyhdistyksien tai muiden yhdistyksien ylläpitämien liikuntapaikkojen hoitoon. Korvaus maksetaan takautuvasti talvikaudella 2020-2021 suoritettujen töiden perusteella, kaupungin tiedotteessa todetaan.

Kunnossapitotukea voidaan antaa toteutuneiden kustannusten mukaan, maksimissaan 2000 euroa. Hakemiseen ovat oikeutettuja rekisteröityneet yhdistykset, asukasyhdistykset ja kyläyhdistykset, joiden alueella ei ole tarpeisiin kohdistuvaa kaupungin suorittamaa tai tilaamaa liikuntapaikkojen kunnossapitoa esim. luistelukenttää tai hiihtolatuja.

Avustus pitää sisällään kaukalon jäädyttämisen, jään kunnossapitämisen sekä lumenpuhdistustyöt kaukalosta tai luistinalueelta ja kulkureiteiltä. Ylläpitäjä sitoutuu ylläpitämään jäätä turvallisessa kunnossa käyttäjille kohteessa niinä aikoina, kun sääolot sen sallivat. Jään kunnossapitoon tarvittavan kaluston hankkii ja huoltaa ylläpitäjä. Ylläpitäjä vastaa kaukalon ja muiden laitteiden kunnosta, kaukalon huollosta sekä veden ja sähkön kustannuksista myönnettävällä avustuksella.

Lisätietoja: www.kouvola.fi/avustukset.