fbpx
Etusivu > Artikkelit > Digiopastusta etänä kirjastosta kertaluontoisesti
ArtikkelitUutiset

Digiopastusta etänä kirjastosta kertaluontoisesti

Kouvolan kaupunginkirjastosta saa digiopastusta etänä ajanvarauksella, jos sinulla on haasteita digitaalisten laitteiden tai palveluiden käytössä. Etäopastusta koordinoivat ja toteuttavat kirjaston mediatuottaja ja -ohjaaja, jotka seuraavat yhteydenottopyyntöjä aktiivisesti, kirjasto tiedottaa.

Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse varataksesi ajan digiopastukseen. Soittamalla ajanvarausnumeroon, aika digiopastukseen voidaan sopia heti. Jos otat yhteyttä sähköpostilla, sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian yhteydenottosi jälkeen.

Ajanvaraus: ma-to kello 14-16 välillä. Soita numeroon 020 615 1333 ja sovi digiopastajan kanssa digiopastusaika.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: [email protected] yhteydenottoamme varten. Jätä yhteydenottopyyntö ja seuraavat tiedot: nimesi; puhelinnumerosi; toivottu soittoaika; laite, jonka kanssa on ollut haasteita ja lyhyt kuvaus ongelmasta.

Etäopastus tarjoaa mahdollisuuden kysyä kirjaston e-palveluista sekä tietotekniikan ja internetin peruskäytöstä.

Opastus on kertaluontoinen. Valitse siis yksi tärkein ratkaistava kysymys. Huomioi myös, että kaikkia asioita ei ole mahdollista hoitaa etänä näkemättä asiakkaan laitetta.

Yhteydenottopyynnöt ja yhteystiedot poistetaan heti käsittelyn jälkeen.