fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kimolan kanavalle haetaan kioskityöntekijää
ArtikkelitKimolan kanava

Kimolan kanavalle haetaan kioskityöntekijää

Arkistokuva kanavalla kesällä 2020 toimineesta konttikahvilasta.

 

Kimolan kanavan kioskipaikan luovutuskilpailun voittanut heinolalainen yritys Sauna 1.0 Tmi hakee kioskityöntekijää kesätöihin sekä Kimolan kanavalle että Heinolan Kylpylänrantaan. Tehtävään haetaan määrätietoista, oma-aloitteista ja reipasta myyjää, joka hakee itsenäistä työtä.

- Työ opastetaan, et tarvitse kokemusta, mutta osaat toimia asiakaspalvelussa. - Ota huomioon jo hakuvaiheessa, kuinka pääset kulkemaan, hakuilmoituksessa todetaan. Työ on määräaikainen ja hakuaika päättyy 26.2.2021.

Tontinluovutuskilpailuun Kouvolan kaupunki sai kaksi tarjousta ja näistä yrittäjä Martti Pöyhösen ehdotus valittiin voittajaksi. Hänellä on ennestään Heinolassa Sauna 1.0 -niminen yritys. Pöyhönen on kertonut julkisuudessa aloittavansa toiminnan aluksi kioskivaunulla.

Luovutuskilpailun säännöissä todettiin näin:

”Kilpailuun osallistuvan on laadittava konseptiesitys kioskin toteuttamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä sekä asiakkaille tarjottavista palveluista. Rakennuspaikalle toteutetaan tyylikäs, asiakkaita monipuolisesti palveleva kohde.

Pysäköintipaikat sijoitetaan vuokra-alueelle. Kilpailija voi ratkaista pysäköinnin haluamallaan tavalla, mutta oleskelulle varattua tilaa on oltava riittävästi, ja sen tulee olla viihtyisää sekä turvallisia.

Kaupunki vuokraa karttaliitteen mukaisen noin 4400 m2 suuruisen alueen kilpailun voittajan käyttöön 30 vuoden mittaisella, rakennusluvan hakemisen mahdollistavalla vuokrasopimuksella. Vuokraoikeus on siirrettävissä kolmannelle sopimuksessa mainituin edellytyksin.

Alueella ei toistaiseksi ole voimassa olevaa, rakentamisen mahdollistavaa asema- tai yleiskaavaa. Kaupunki on jo hakenut ja saanut poikkeamisluvan yhteensä 100 k-m2 (70+30 k-m2) suuruisten kioski- ja talousrakennusten rakentamiseksi. Poikkeamislupa luovutetaan korvauksetta kilpailun voittajan käyttöön. Vuokralainen vastaa kustannuksellaan rakennuslupien hakemisesta.

Alueen rantaosayleiskaavan muuttaminen on vireillä. Kaavamuutoksen tavoitteena on päivittää voimassa olevaa rantaosayleiskaavaa siten, että jatkossa sopimusalueella rakentamisen perusteena olisi oikeusvaikutteinen kaava. Kaavoituksen kesto on arviolta kaksi vuotta.

Vuokralainen vastaa toimintaansa varten tarpeellisen sähköliittymän hankkimisesta ja ylläpidosta. Vuokralainen vastaa käytettävissä olevan porakaivon ylläpidosta sekä vuokra-alueen jätehuollosta.”