fbpx
Etusivu > Artikkelit > Moottorikelkkailijat: Vanha Kelo – Vuohijärvi taas ajettavissa
ArtikkelitUutiset

Moottorikelkkailijat: Vanha Kelo – Vuohijärvi taas ajettavissa

Pari päivää sitten katkaistu Jaalasta Vanhalta Kelolta Vuohijärvelle suuntautuva moottorikelkkareitti on jälleen ajettavissa tämän kauden loppuun. Maanomistaja katkaisi uran lippusiimalla Niskajärven ja Ruuhasjärven välisellä maaosuudella.

- Kysymyksessä on ilmeisesti sukupolvenvaihdos kiinteistöllä eikä uuden omistajan kanssa ollut neuvoteltu kelkkaurasta. Nyt on saatu sovittua, että tämä kausi saadaan käyttää samaa tuttua uraa, mutta ensi kaudelle tulee muutos, Pohjois-Kymen moottorikelkkailijoiden puheenjohtaja Matti Simola kertoo.

Kyseinen reitti on ollut käytössä vuosikausia. Seuraavaa kelkkailukautta varten tutkitaan kyseisen kohdan kiertomahdollisuudet ja uudesta reitistä tiedotetaan myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *