fbpx
Etusivu > Artikkelit > Moottorikelkkailijat: Vanha Kelo – Vuohijärvi taas ajettavissa
Artikkelit

Moottorikelkkailijat: Vanha Kelo – Vuohijärvi taas ajettavissa

Pari päivää sitten katkaistu Jaalasta Vanhalta Kelolta Vuohijärvelle suuntautuva moottorikelkkareitti on jälleen ajettavissa tämän kauden loppuun. Maanomistaja katkaisi uran lippusiimalla Niskajärven ja Ruuhasjärven välisellä maaosuudella.

- Kysymyksessä on ilmeisesti sukupolvenvaihdos kiinteistöllä eikä uuden omistajan kanssa ollut neuvoteltu kelkkaurasta. Nyt on saatu sovittua, että tämä kausi saadaan käyttää samaa tuttua uraa, mutta ensi kaudelle tulee muutos, Pohjois-Kymen moottorikelkkailijoiden puheenjohtaja Matti Simola kertoo.

Kyseinen reitti on ollut käytössä vuosikausia. Seuraavaa kelkkailukautta varten tutkitaan kyseisen kohdan kiertomahdollisuudet ja uudesta reitistä tiedotetaan myöhemmin.