fbpx
Etusivu > Artikkelit > Joukkorokotukset alkavat 25.2. – Kouvolassa rokotuspisteitä aluksi kaksi – vapaa-ajan asukkaat rokotetaan kotikunnissaan
Artikkelit

Joukkorokotukset alkavat 25.2. – Kouvolassa rokotuspisteitä aluksi kaksi – vapaa-ajan asukkaat rokotetaan kotikunnissaan

Kymsote aloittaa joukkorokotukset yli 85-vuotiaille torstaina 25. helmikuuta. Omaishoitajat ja samassa taloudessa asuvat voivat myös halutessaan saada rokotuksen. Kouvolan rokotuspisteet ovat Keltakankaan ja Marjoniemen terveysasemilla. Hallintoylilääkäri Kari Kristerin mukaan esimerkiksi Jaalassa on ensimmäisenä rokotusvuorossa olevaan ikäryhmään kuuluvia niin vähän, 30-40, että käytettävissä olevalla rokotteella ei katsottu olevan järkevää tehdä järjestelyjä rokotusten hoitamiseksi Jaalan terveysasemalla. -...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.