fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kymsote keskittää Jaalassa terveysasemalle, yhteisötila entisiin kaupan tiloihin
Artikkelit

Kymsote keskittää Jaalassa terveysasemalle, yhteisötila entisiin kaupan tiloihin

Kymsote on keskittämässä Jaalan palvelutarjonnan terveysaseman tiloihin palvelukeskuksen sulkeutuessa. Matalan kynnyksen yhteisöllistä tilaa suunnitellaan entisen kaupan kiinteistöön. Jaalan terveysaseman toiminta palautui koronavaikutusten jäljiltä kohti normaalia helmikuun alussa. Kymsote tiedottaa, että tällä hetkellä suunnitelmissa ei ole muutoksia, vaan Jaalassa tarjotaan lääkärivastaanottoja kerran viikossa ja lisäksi hoitajavastaanotto palvelee kahdesta kolmeen päivänä viikossa. Näiden lisäksi laboratorion näytteenotto toimii...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.