fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kädentaitajille oma monitoimitila Jaalan kirkonkylälle – nimikilpailuun ehtii vielä osallistua
Artikkelit

Kädentaitajille oma monitoimitila Jaalan kirkonkylälle – nimikilpailuun ehtii vielä osallistua

Vuokrasopimuksen allekirjoittivat Taina Soimakallio (vas.) ja Jaalan Kädentaitajien pj Noora Siivonen. Kuva: Tuija Pukka

Jaalan Kädentaitajat ry ja Lyylinmäki solmivat vuokrasopimuksen jaalalaisille tutun "Lyylin baarin" eli "Luola-baarin" liikehuoneistosta. Ensin tehdään porukalla tilassa pientä pintaremonttia ja avajaisia vietetään alkukesästä.

Tila palvelee paitsi Kädentaitajien toimistona ja kokoustilana, myös pienimuotoisena myymälänä, jossa on tarjolla laadukkaita käsityötuotteita Kädentaitajien jäseniltä. Puotia pyritään pitämään avoinna kesällä perjantaisin iltapäivällä ja lauantaisin aamupäivällä.

Toimintaa pyöritetään aluksi talkoovoimin, sen vakiinnuttua on tavoitteena työllistää joko omia jäseniä tai muita kädentaidoista kiinnostuneita henkilöitä. Tilassa järjestetään myös työnäytöksiä, tuote-esittelyjä ja kursseja.

"Avoimien ovien päivänä" voit tutustua yhdistyksen toimintaan ja Kädentaitajien osaamiseen sekä kokeilla itsekin erilaisia käsityötekniikoita. Aukioloajoista ja tapahtumista tiedotetaan liiketilan ovessa, yhdistyksen kotisivuilla ja Facebook-sivulla sekä yhdistyksen jäsenkirjeissä.

- Tilan nimestä julistetaan nyt nimikilpailu, johon voivat osallistua Jaalan Kädentaitajien jäsenten lisäksi kaikki halukkaat. Yhdistyksen hallitus valitsee ehdotuksista osuvimman ja paras palkitaan tuotepalkinnolla, Kädentaitajien puheenjohtaja Noora Siivonen kertoo.

Nimikilpailuun voi vielä osallistua, ehdotukset on pyydetty 15.4. mennessä sähköpostilla [email protected] tai puh. 045 264 2990.

Yhdistyksen hallitus valitsee ehdotuksista osuvimman ja paras palkitaan tuotepalkinnolla (arvo 50 euroa).