fbpx
Etusivu > Artikkelit > Werlan Helmi ja kanavan kioski avasivat, koski kuohui ja amerikanautot cruisailivat vappuna Jaalassa
ArtikkelitKimolan kanava

Werlan Helmi ja kanavan kioski avasivat, koski kuohui ja amerikanautot cruisailivat vappuna Jaalassa

Verlassa avasi ovensa uusi ravintola Werlan Helmi vappuna. Iltapäivällä väkeä oli sisätiloissa reippaasti ja vapputunnelma korkealla puheensorinasta päätellen. Viileän vappusään johdosta terassipöydissä oli hyvin tilaa. Verlankoski kuohui näyttävästi pärskähdellen. Katso video alta.     https://youtu.be/NWtBTjG_H9U Amerikanautojen Vappucruising kokoontui iltapäivällä Vanhan Kellon pihalle Jaalassa. Puolensataa autoa ajoi kierroksen Koria-Elimäki-Kausala-Jaala-Voikkaa-Koria. Jarno Koivumäki availi kioskia Kimolan kanavalla jo...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.