fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jenni Liikkanen on Kasvun uusi puheenjohtaja – nuorille vielä säpinasatasia
Artikkelit

Jenni Liikkanen on Kasvun uusi puheenjohtaja – nuorille vielä säpinasatasia

Pohjois-Kymen Kasvun vuosikokous pidettiin keskiviikkona 28.4.2021. Asialistalla olivat sääntömääräiset asiat ja yhdistyksen kehittämisstrategia vuosille 2023-2027. Kasvun hallitus uudistui sääntöjen määräämällä tavalla. Uusina jäseninä hallituksessa aloittivat Veijo Tervonen, Tiia Valkeapää ja Jukka Ikonen sekä uusina varajäseninä Minna Anttila ja Anna Koivisto. Kasvun puheenjohtajana vuodesta 2016 toiminut Harri Tuominen jäi hallituksesta pois ja hänen tilalleen puheenjohtajaksi valittiin Jenni Liikkanen. Varapuheenjohtajana jatkaa Anniina Peltola.

Tietoisku kansainvälistymisestä ja elinkeinotoiminnan kehittämisestä 26.5. klo 10-11

Tule ottamaan selvää, miten yrityksesi tai yhdistyksesi voisi kansainvälistyä. Kasvu järjestää keskiviikkona 26.5.2021 klo 10-11 tietoiskun Leader Sepran hallinnoimasta SEIC 2 -hankkeesta, joka tukee sekä paikallisia pieniä yrityksiä että yhdistyksiä kansainvälistymisessä ja elinkeinotoiminnan kehittämisessä.

Ilmoittaudu mukaan Teams-pohjalla järjestettävään tietoiskuun joko sähköpostiin toimisto(at)pohjois-kymenkasvu.fi tai puhelimitse 040 586 1134 viimeistään 24.5.2021. Tutustu myös ensimmäisen SEIC -hankkeen tuloksiin tästä linkistä avautuvasta videosta.

Avoimet kylät -päivää vietetään 12.6.2021

Sadat kylät avaavat ovensa digitaalisesti somekanavillaan ja verkkosivuillaan 12.6.2021. Ilmoita oma kyläsi mukaan tai tule tutustumaan tarjontaan ja toteuta haaveesi maallemuutosta. Paikalliset kylät, korttelit ja kunnat voivat ilmoittaa linkkejä omiin materiaaleihinsa Kymenlaakson Kylät ry:n verkkosivuilla. Sisältö voi olla mitä vain digitaalisessa muodossa olevaa materiaalia: kuvagalleria, kylän esittelyvideo, tonttipankki, blogikirjoitus tai ulkoilureitistö. Myös rajoitusten puitteissa järjestettävät livetapahtumat voi ilmoittaa mukaan tapahtumapäivään. Tapahtumakartta julkaistaan avoimetkylat.fi -sivustolla 12.6.2021 klo 6:00. Lisätietoja ja kohteiden ilmoittaminen mukaan: www.kymenlaaksonkylat.fi/avoimet-kylat

Jätä Säpinäsataset-hakemus viimeistään 31.5.2021 - saat rahoituspäätöksen kesäkuussa

Säpinäsataset on matalan kynnyksen rahoitusta 13-29-vuotiaiden nuorten suunnittelemiin ja toteuttamiin pieniin projekteihin Kouvolan ja Iitin alueelle. Tutustu aiemmin rahoitettuihin projekteihin tästä linkistä ja jätä hakemuksesi viimeistään 31.5.2021, niin saat rahoituspäätöksen kesäkuussa! Hakuohjeet löydät täältä.

Yritystukea laitehankintoihin ja matkailupalveluiden kehittämiseen

Ensimmäiset siirtymäkauden rahoituspäätökset on tehty kahdelle yritykselle. Liha REM Oy sai Kasvulta tukea lihanjalostusyrityksen laitehankintoihin (kokonaiskustannukset 51 350, tuki 35 % / 17 972 €) ja Yli-Kaitala Oy matkailu- ja luontoliikuntapalveluita edistäviin laitehankintoihin (kokonaiskustannukset 121 970 €, tuki 20 % / 24 394 €). Yritystuet ovat siirtymäkaudella rahoitusten myöntämisessä etusijalla. Olisiko sinun yrityksesi nyt aika tehdä investointeja? Ota selvää, onko niihin mahdollista saada tukea ottamalla yhteyttä Evita Reittiin: evita.reitti(at)pohjois-kymenkasvu.fi tai puh. 040 586 1134.