fbpx
Etusivu > Artikkelit > Laituripula veneilijöiden kiusana – kouvolalaisten veneet vielä Saimaalla – eskaaderi Kouvolasta Päijänteelle vaarassa peruuntua osanottajapulan vuoksi
Artikkelit

Laituripula veneilijöiden kiusana – kouvolalaisten veneet vielä Saimaalla – eskaaderi Kouvolasta Päijänteelle vaarassa peruuntua osanottajapulan vuoksi

Laituripaikkojen puute vaivaa kouvolalaisia veneilijöitä. Lisälaitureita saatiin tälle kesälle Hirvelän kotisatamaan, mutta paikat ovat menneet kuin kuumille kiville. Matkaveneilijöiden aluksia on vielä paljon Saimaalla.

Kouvolan veneseurat (Kouvolan Kipparit ja Kuusankosken Veneilyseura) ovat järjestämässä ohjatun ryhmävenematkan, eskaaderin, kesäkuussa 17.-20.6. Matti Turunen Kouvolan Kippareista kertoo, että ilmoittautumisia on tullut kovin vähän.

- Meidän jäsenistöllä on veneitä vielä paljon Saimaalla, kun täällä ei ole laituripaikkoja tarpeeksi. Tuollaiselle eskaaderille ei ihan avoveneellä lähdetä, kysymyksessä on kuitenkin useamman yön reissu. Monet odottavat laituripaikkaa, että voisivat siirtää veneensä Kouvolan satamaan, Turunen sanoo.

Päijänne-eskaaderi on kaikille avoin ja siihen voi liittyä myös matkan varrelta. Reitti on Kouvola-Heinola-Padasjoki-Kelvenne-Pulkkilanharju. Eskaaderiin voi ilmoittautua 13.6. mennessä sähköpostitse [email protected] tai puhelimella 040 508 8757.