fbpx
Etusivu > Artikkelit > Hartola, Huhdasjärvi, Kimola ja Siikava mukana verkossa – Avoimet Kylät lauantaina 12.6.
Artikkelit

Hartola, Huhdasjärvi, Kimola ja Siikava mukana verkossa – Avoimet Kylät lauantaina 12.6.

Avoimet Kylät -päivä järjestetään tänä vuonna pääsääntöisesti verkossa 12. kesäkuuta. Kylät julkaisevat erilaista sisältöä omilla kanavillaan ja kaikki mukana olevat kylät löytyvät avoimetkylat.fi-verkkosivustolta. Kylien linkit sisältävä kartta julkaistaan tapahtumapäivänä klo 06.00. Kartalla kerrotaan mitä kylä julkaisee ja mille verkkoalustalle. Somessa tapahtumajulkaisut löytyvät tunnisteilla #AvoimetKylät #TeeSeKylillä ja #MaalleAsumaan. Tapahtumaan ilmoittautuneet kylät ovat intoutuneet tekemään muun muassa...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.