fbpx
Etusivu > Artikkelit > Uusi kävelysilta avattu Kimolan kanavalla – nopeusrajoitus kanavalla 9 km/h
ArtikkelitKimolan kanava

Uusi kävelysilta avattu Kimolan kanavalla – nopeusrajoitus kanavalla 9 km/h

Uusi kulkusilta, opasteet ja nopeusrajoitukset parantavat Kimolan kanavalla vierailijoiden turvallisuutta niin maalla kuin vesilläkin. Sulun viereisen pysäköintialueen ja näköalatasanteen väliin on rakennettu kulkusilta. Kouvolan kaupungin rakentama sillan tarkoituksena on varmistaa turvallinen ja esteetön liikkuminen sulun ympäristössä. Turvallisuutta on parannettu myös lisäämällä opasteita sulussa sekä tiputtamalla Vierumäentien yleisrajoitusta sulun kohdalla saadun palautteen perusteella. Muutoksia nopeusrajoituksiin kanavalla...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.