fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jaalan nuorisotilat palloiluhallille, yhteisötilat käyttöön lokakuun alusta
Artikkelit

Jaalan nuorisotilat palloiluhallille, yhteisötilat käyttöön lokakuun alusta

Jaalan nuorisotilojen uusi paikka on ratkennut. Nuorisotila avautuu palloiluhallilla jo lokakuussa. Lokakuun alusta myös yhteistötilat tulevat käyttöön vanhalla kunnantalolla. Toukokuusta 2022 alkaen entinen valtuustosali on käytettävissä kokouksiin. Kansalaisopiston kudontakurssit päättyvät huhtikuun puolivälissä, jolloin kangaspuut siirretään pois entisestä valtuustosalista. Ne siirretään viereiseen tilaan. Aulatilassa olevat kangaspuut kudotaan tyhjiksi syyslukukauden aikana, jonka jälkeen ne saadaan poistettua. Kansalaisopiston...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.