fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kouvolan seurakunnan uusi kirkkoherra valitaan marraskuussa, ehdokkaana myös Jaalan kappalainen Minna Tanska
Artikkelit

Kouvolan seurakunnan uusi kirkkoherra valitaan marraskuussa, ehdokkaana myös Jaalan kappalainen Minna Tanska

Minna Tanska Kouvolan seurakunnassa järjestetään kirkkoherran vaali tänä syksynä. Vaalissa ehdokkaina ovat Kouvolan seurakunnan kappalainen Henna Huppunen, Luumäen seurakunnan kirkkoherra Tuija Nuutinen ja Jaalan kappeliseurakunnan kappalainen Minna Tanska. Uuden kirkkoherran valitsee Kouvolan seurakunnan seurakuntaneuvosto kokouksessaan 2. marraskuuta. Vaalitapaa, jossa seurakuntaneuvoston jäsenet valitsevat äänestämällä kirkkoherran, kutsutaan välilliseksi vaaliksi. Kirkkoherran vaalin valmistelutyöryhmään kuuluva, Kouvolan seurakuntaneuvoston jäsen Antero...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.