fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kaupunki teetti kävijätutkimuksen: Kimolan kanavalla liikkujat tyytyväisiä reittiin – suositteluhalukkuus erittäin korkealla tasolla
ArtikkelitKimolan kanava

Kaupunki teetti kävijätutkimuksen: Kimolan kanavalla liikkujat tyytyväisiä reittiin – suositteluhalukkuus erittäin korkealla tasolla

Reitin ainutlaatuisuus, Kimolan kanavan kanavaohjeistus, turvallisuus kanava-alueella ja viestintä Kimolan kanavasta saivat käyttäjiltä erinomaiset arviot. Kanava-alueen palveluissa sen sijaan oli toivomisen varaa. Kimolan kanavan suositteluhalukkuus oli erittäin korkealla tasolla sekä veneilijöiden että tietä pitkin tulleiden arvioimana. Kimolan kanavalla liikkujille tehtiin kesän aikana kävijätutkimus, jossa kysyttiin mm. tyytyväisyyttä reittiin ja kanavan palveluihin. Haastattelut tehtiin sekä veneilijöille...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.