fbpx
Etusivu > Artikkelit > Muutos Jaalan oksien ja risujen vastaanoton aukioloaikaan
Artikkelit

Muutos Jaalan oksien ja risujen vastaanoton aukioloaikaan

Perjantaista 5.11. lähtien Jaalan asukkaiden haketuskelpoisten oksien ja risujen vastaanotto on avoinna Jaalan jäteaseman aukioloaikojen mukaisesti eli perjantaisin klo 10-17. Vastaanottopalvelu järjestetään yhteistyössä Maanrakennus J. Pöysän kanssa nk. Sappisen montulla, jonne tie kääntyy kohdasta Kantatie 687. Tienviittaa ei ole, mutta liittymän läheisyydessä on opastekyltti.

Oksat ja risut otetaan maksutta vastaan. Oksat ja risut kasataan ohjekyltin osoittamaan paikkaan.

Paikalle saa tuoda ainoastaan haketuskelpoisia oksia ja risuja. Seassa ei saa olla jätesäkkejä, muuta muovia, eikä haravointijätettä. Haravointijätettä otetaan maksusta vastaan Jaalan jäteasemalla aina jäteaseman aukioloaikoina.

Kouvolan ja Iitin jäteasemat