fbpx
Etusivu > Artikkelit > Vilkas veneilykausi päätökseen Kimolan kanavalla, polttoainejakelu avautuu ensi kesänä Virtakivessä
ArtikkelitKimolan kanava

Vilkas veneilykausi päätökseen Kimolan kanavalla, polttoainejakelu avautuu ensi kesänä Virtakivessä

Jaalan venesatamassa Kallioistenniemessä on vain kolme vierasvenepaikkaa laiturin päässä. Venesataman laajennuksen aikataulusta ei ole toistaiseksi tietoa.   Kimolan kanava ja satamien portit ovat sulkeutuneet. Ensimmäinen kokonainen veneilykesä oli vilkas ja toi paikalle useiden veneilijöiden lisäksi myös autoilijoita ja moottoripyöräilijöitä. Kaupunki tekee vielä kevään ja kesän 2022 aikana pienimuotoisia kehitystoimia ja viimeistelytöitä sulun alueella sekä satamissa....
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.