fbpx
Etusivu > Artikkelit > Miten sinä voit? Vastaa hyvinvointikyselyyn
Artikkelit

Miten sinä voit? Vastaa hyvinvointikyselyyn

Millainen on ollut hyvinvointisi kuluneen vuoden aikana? Oletko kokenut eriarvoistavaa kohtelua jonkin asian suhteen elämässäsi? Kouvolan kaupunki haluaa vahvistaa asukkaidensa hyvinvointia ja kuulla kuntalaisten kokemuksia omasta hyvinvoinnistaan. Kaiken ikäisille kouvolalaisille avoin hyvinvointikysely on auki 15.11.-28.11.2021 kaupungin verkkosivuilla.

Kaupunki seuraa asukkaidensa hyvinvoinnin kokemista vuosittain kyselyllä, jolla on vaihtuva teema. Tänä vuonna kysytään peruskysymysten lisäksi eriarvoisuuden kokemuksesta.

Kaikille avoin kysely on avoinna Kouvolan kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.kouvola.fi/kyselyt 15.11.-28.11.2021 välisen ajan. Kyselyyn voi vastata myös täyttämällä paperilomakkeen kirjastoissa, Porukkatalolla, monikulttuurikeskus Saagassa tai Moonassa.

Kyselyllä kootaan tietoa kaupungin eri alueilta väestöryhmittäin. Vastauksia käytetään suunniteltaessa uusia ja kehitettäessä nykyisiä asukkaiden hyvinvointiin liittyviä palveluita. Tulokset esitetään vuosittaisessa Hyvinvointikertomuksessa, jossa kerrotaan kuntalaisten hyvinvoinnin tilasta. Tiedot vaikuttavat painopistealueisiin, joihin Kouvolan kaupunki kohdistaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen toimia. Kyselyn yhteenvetoraporttiin voi tutustua myös kyselyn verkkosivulla.