fbpx
Etusivu > Artikkelit > Huhdasjärven syötävä metsäpuutarhapolku on Vuoden maisemateko Kymenlaaksossa
Artikkelit

Huhdasjärven syötävä metsäpuutarhapolku on Vuoden maisemateko Kymenlaaksossa

Huhdasjärven kylän sydämenä toimivan Kylätalon ympäristöön on talkoovoimin rakennettu ja kunnostettu syötävä metsäpuutarhapolku rauhaisine telttapaikkoineen. Polun varrella on myös lumoava jokilehto melontamahdollisuuksineen. Kylätalo on aikaisemmin toiminut kylän kouluna lähes sadan vuoden ajan. Nyt kylätaloa ylläpitää sen ylläpitoa varten perustettu, yleishyödyllinen Huhdasjärven Kyläosuuskunta. Maa- ja kotitalousnaiset valitsivat polun Vuoden maisemateoksi Kymenlaaksossa. - Puolivilli metsäpuutarha houkuttelee kävijöitä...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.