fbpx
Etusivu > Artikkelit > Lämpölaitos ei savuta, lupaa KSS Lämpö – Naapurien kuulemiset menossa Jaalan pellettilämpölaitosta varten
Artikkelit

Lämpölaitos ei savuta, lupaa KSS Lämpö – Naapurien kuulemiset menossa Jaalan pellettilämpölaitosta varten

Havainnekuva: One1, Lahti   KSS Lämmön Jaalaan suunnittelemasta pellettilämpölaitoksesta on menossa parhaillaan naapurien kuulemismenettely. Päätös asiasta valmistellaan kaupunkisuunnittelussa hakemusasiakirjojen pohjalta kuulemiskierroksen jälkeen. Viranhaltijapäätös (kaupunginarkkitehti) asiasta saataneen tammikuussa 2022. - Asiassa kuullaan rajanaapurien lisäksi myös joitakin muita naapureita. Lisäksi kuullaan maakuntamuseon, pelastuslaitoksen ja Ely-keskuksen kanta, yleiskaavapäällikkö Marko Luukkonen Kouvolan kaupungilta kertoo. Viranhaltijapäätös on mahdollista saattaa oikaisuvaatimuksella...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.