fbpx
Etusivu > Artikkelit > Terveysasema toistaiseksi kokonaan kiinni!
Artikkelit

Terveysasema toistaiseksi kokonaan kiinni!

Terveysasematoiminta keskeytetään toistaiseksi Jaalassa, Elimäellä ja Virolahdella. Terveysasemien henkilöstöä siirtyy turvaamaan terveydenhuoltoa muissa tehtävissä tai toimipisteissä. Näiden kolmen terveysaseman toimintaa järjestetään parhaillaan uudelleen, ainakin osassa toiminta keskeytyy jo tämän viikon aikana. Niihin asiakkaisiin, joiden vastaanottoaikoihin tulee muutoksia, ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Kymsote tiedotti asiasta maanantaina iltapäivällä koronakoordinaatioryhmän ylimääräisen kokouksen jälkeen.

- On todennäköistä, että sekä päivystyksen että sairaalahoidon tarve lisääntyy vielä jonkin aikaa. Samanaikaisesti myös henkilöstöä on paljon sairastuneina. Tämän vuoksi viikonlopun aikana on valmisteltu sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon kiireettömän hoidon rajoittamista, jotta henkilöstö saataisiin riittämään välttämättömään hoitoon ja riittävä määrä osastopaikkoja varattua sairastuneille, johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa kertoo.

Viime perjantaina Kymsote tiedotti, että Jaalan terveysasema on jatkossa auki vain keskiviikkoisin. Nyt koronan vuoksi tilanne muuttui vielä siitäkin. Jatkoa tarkastellaan kevään aikana.

One thought on “Terveysasema toistaiseksi kokonaan kiinni!

  1. Tapani Aalto

    Nyt on erittäin tärkeää jaalalaisten äänestää kouvolalaista (jaalalaista) ehdokasta tulevissa kuntavaaleissa eikä kuten eräs kuusaalainen ilmoitti että äänestää Kotkalaista demariehdokasta kun kotkalaisjohtoinen sote hoitaa terveyskeskus asiat etelässä paremmin. Missä viisaus?

Comments are closed.