fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jäätilanne viivästyttää kanavan avausta
ArtikkelitKimolan kanavaUutiset

Jäätilanne viivästyttää kanavan avausta

Kimolan kanavan avaaminen lykkääntyy viikolla jäätilanteen vuoksi. Kanavan piti avautua jo 6.5., mutta nyt avauspäiväksi on vahvistettu 13. toukokuuta. Vääksyn sulku avataan jo 29.4. ja Kalkkisten sulku 6.5.

Kolmen kanavan alueen Veneilyopas-julkaisu (Kimola, Kalkkinen, Vääksy) ilmestyy tänä keväänä kolmannen kerran. Julkaisu sisältää mm. ohjeita kanavissa ja suluissa liikkumiseen, veneilyseurojen yhteystiedot sekä palveluja veneilyväylän varrelta Etelä-Päijänteeltä Kouvolaan saakka. Painettua julkaisua saa veneilyseuroilta sekä palvelupisteistä väylän varrelta. Näköislehti löytyy netistä klikkaamalla tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *