fbpx
Etusivu > Artikkelit > Uimarantoja kunnostettu Jaalassa
ArtikkelitUutiset

Uimarantoja kunnostettu Jaalassa

Jaalan kirkonkylän uimaranta on saanut uutta hiekkaa.

Jouthiekan uimapaikka ja kirkonkylän uimaranta Jaalassa on kunnostettu. Iso-Ruhmaan rannassa sijaitseva uimaranta on ainoa kaupungin ylläpitämä uimaranta Jaalassa.

Aikaisemmin keväällä hyväntekeväisyysjärjestö Repsikka ry kaatoi useita isoja kirkonkylän uimarantaa varjostavia puita. Alkukesästä kaupunki on tuonut rantaan uutta hiekkaa sekä uuden wc:n. Myöhemmin tulossa on vielä pukukoppi.

 

Jouthiekan uimapaikan kunnosti Jaalan-Palojärven maaosakaskunta, jonka hallinnassa alue on. Rannassa on nyt 32 venepaikkaa sekä veneenlaskuluiska. Puolet venepaikoista on varattu vastapäätä sijaitsevan saaren mökkiläisille. Uimarannalla on Siikavan kyläyhdistyksen laituri. Vanha pukukoppi on vielä tarkoitus uusia ja myös wc on tulossa Jouthiekan rannalle.
Kirkonkylän uimarannalla on myös uusi käymälä.