Etusivu > Tapahtuma

Elämänilon ilta

Runoja ja musiikkia: Pirita Seppälä, Heli Mesiäinen ja Mauri Lindberg, Musiikista vastaa JTGB. Kahvitarjoilu seurakuntasalissa tapahtuman jälkeen. Tervetuloa!

Lue lisää

Jälki-istunto

Kokoontumiset keskiviikkoisin ja tarjolla peinimuotoista purtavaa sekä muuta viihdettä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. HUOM! kellonaika 11.12. klo 18  alkaen

Lue lisää

Bussilla kaupunkiin

Jaalan Kotiseutusäätiön tarjoama bussikyyti Kuusankosken Uimahalliin ja Kauppakeskus Veturiin, joka toisen viikon perjantaina! Ensimmäinen kyyti on pe 18.10.2019! Bussi lähtee vanhan Jaalanraitin (Keskuskaari 1A) pihalta klo 17:00, paluukyyti lähtee Uimahallilta klo 20:00 ja Veturilta klo 20:15. Kylänraitin varrelta bussi ottaa ihmisiä pysäkeiltä kyytiin kättä heilauttamalla, Puolakan bussi!

Lue lisää

Sammutintarkastus

Tarkastukset suorittaa Sammutinhuolto Santtu Aitala. Tarkastuksen hinta on 10 €/sammutin. Lisäksi myynnissä uusia sammuttimia, sammutinpeitteitä ym. alan varusteita. Paikalla kanttiini.

Lue lisää

Tarinakoukku

Kirjastovirkailija Kini Laine lukee Tarinakoukussa tekstejä ja osallistujat voivat rentoutua käsityötä tehden. Siitä tulee nimi Tarinakoukku.Tarinakoukkuun voi toki osallistua myös ilman käsityötä ja syventyä nautiskelemaan tunnelmasta vailla huolen häivää. Tarinakoukku on kaikille avoin tapahtuma ja se kokoontuu Jaalan kirjastossa 2.10., 13.11. ja 4.12.

Lue lisää

Hyvä ikääntyminen Huhdasjärvellä

Kaikille avoin keskustelutilaisuus HYVÄ IKÄÄNTYMINEN HUHDASJÄRVELLÄ maanantaina 14.10.2019 klo 13 – 15 Huhdasjärven kylätalolla (Mäntyharjuntie 1641). Tule vaihtamaan ajatuksia: • miten Huhdasjärvellä voidaan vähentää ikäihmisten yksinäisyyttä ja turvattomuutta • mitä yhteisöllistä toimintaa ja kohtaamisen paikkoja löytyy jo, kaivataanko jotakin lisää • mitä vapaaehtoistoiminnalle kuuluu, tarvitaanko uutta virtaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Puurojuhla ja joulupuoti

Rauhoitutaan joulun tunnelmaan perinteitä kunnioittaen. Täältä saat takuulla hyvän joulumielen! Joulupuodista löydät ainutlaatuisia käsitöitä. Tervetuloa tunnelmoimaan!

Lue lisää